06/07/2012

Når det ender i "Lotte 6 år"

Selvom jeg gerne vil være moden og cool og den slags, så er det bare tidspunkter, hvor jeg forvandles til en lille, 6-årig udgave af mig selv, og hvor mit hår bliver lidt mere blond end ellers. Og jeg føler mig alt andet end tjekket. Det er fx:

- Når Thomas forklarer mig om en eller anden partikel ved navn Higgs Boson, som en forsker har opdaget. At det er helt vildt banebrydende er feset ind. Så langt så godt. Og så er det noget med noget tyngde og partikler.. Æhm, kan jeg få det én gang til?

- Når nogen slynger en eller anden "helt vildt grineren" joke af på engelsk, og jeg ikke fatter pointen, fordi der er et eller andet dumt ord, jeg ikke ved, hvad betyder. Og vedkommende står og griner og venter på, at tiøren snart falder hos mig


- Når Thomas ordner motorcykel, og jeg står ved siden af og hiver ham lidt i jakken og spørger, om vi ikke snart skal ud og køre. Altså efter jeg har hjulpet med at holde nogle skruer og så'n, for at agere forstående 'vi hjælpes ad med motorcyklen'-kind of girlfriend..

- Når jeg har været med kærester på stadion og har skullet ha' off side-reglen forklaret igen. Og igen. Jeg er stadig ikke helt med, den dag idag

- Når jeg shopper udsalg og  kjolen til 349,50 har 30 % rabat. Shit. Så er jeg på herrens mark, og jeg indrømmer blankt. Og ringer til en livline

- Når min søde - men lidt nørdede far - helt vildt gerne vil fortælle, hvad han har programmeret af computerprogrammer på sit arbejde. "Så har jeg lavet sådan et system, så dem nede i Kina, de kan se hvornår (...?) og så kan vi herhjemme i Danmark se  præcis når de gør (...?). Men så må man jo tænke på at (...?), så derfor installlerede jeg også lige en (indsæt selv IT-dims). Er det ikke smart?"
Det er så sødt. Men jeg ved aldrig helt, hvad jeg skal spørge om, andet end noget á la "Jamen far, er det ikke vildt svært?"

1 kommentar :

  1. Det kender vi alle. Men er det ikke dejligt, ikke at kunne forstå alt.

    SvarSlet