29/09/2012

På langrend til candy shop'en

Der er bare ikke skide meget candy shop over det, når fem piger og tre mænd stavrer løs i skimaskinen (har sikkert fancy engelsk navn) nede i Fitness World - synkront svedende, prustende og med tomme blikke, der ufrivilligt klistrer sig til Fifty Cent og hans damer på fladskærmen, der er hængt op i et forsøg på at lade ski-løberne glemme for en stund, hvor RØVkedeligt det er at stå på sådan en skimaskine, der iøvrigt aldrig har set snerten af sne.Det blev en kende for lummert med Fifty Cent og hans 'Candy Shop'. For den følelse jeg stod med, var noget á la 'svedig på den lidt trucker-agtige måde' og 'jeg er ligeglad med mit udseende, jeg er jo bare nede og træne'. Et look jeg tror, Fifty Cent ville være ked af at få besøg af i sin candy shop.

Og når volumen på musikken tilsyneladende også skal kunne høres helt ovre på Nørrebro (lidt langt fra Valby), synes jeg det gik lidt over gevind.

Og jeg er også voksen, så det må jeg gerne synes.

Der gik lidt ufrivllig porno/natklub-stemning i mit fitnesscenter lørdag eftermiddag, og det eneste, der dansede frejdigt var eftermiddagssolen, som havde fundet vej ind ad vinduerne og gjorde skiløberne endnu mere varme i kinderne. Indtil jeg gav op og tog hjem og syntes, jeg havde gjort dagens gode gerning.

(OKAY OKAY, jeg var selv én af skiløberne. I admit)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar