27/03/2012

Mød bad ass-Søren Ryge og stakkels Grete

Søren Ryge er stensikkert et indslag jeg normalt springer over, når jeg skimmer Politiken.dk, meeeen imorges vågnede jeg li'ssom ved overskriften: 'Ryge beroliger læser: Lad bare mosegrise forbløde'. Hva' ba'?
Søren er det dig? Og pludselig forvandlede den rare, godmodige og piberygende Ryge sig til offentlig taler for mosegrise-tortur og leverandør i ækle billeder på nethinden. 

Til gengæld blev den stakkels traumatiserede-for-livet-læser, Grete fra Vejby, forsikret af den sympatiske (as if) Søren, som kunne forsikre Grete om, at hendes følelsesliv er intakt, fordi blev ked af det, da hun så 'det blik, mosegrisen sendte mig den morgen', som hun siger. 

Grete havde givet mosegrisene giftpiller for at slippe af med dem, hvilket endte i en mini-baghave-massakre med mere blod involveret, end Grete syntes hun kunne kapere.

1 stk. glad og tilfreds mosegris, som endnu er uvidende om, at dens artfælle måtte lide døden i et stille blodbad i Gretes baghave. 

Men heldigt for Grete, at hendes følelsesliv er i topform, ifølge Ryge. En lille smule postraumatisk stresssyndrom slipper hun nok ikke for, at dømme ud fra den harme og choktilstand hun udviser mellem linjerne, over, at hun selv kunne finde på at gi' mosegrisene giftpiller (som gjorde, at blodet piblede ud af den lille pels-gris, mens den bare stod og kiggede bedrøvet op på Grete, med sine små pels-griseøjne).

Vi ønsker Grete og grisene al held og lykke i baghaven fremover. Og Søren Ryge får svært ved at løbe fra sit tangerende bad ass-image nu.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar