29/12/2011

Marcipan-implantater

Jeg sidder helt stille i min sofa, og straks myldrer reflekterende tanker ind i knolden på mig.
Fx om kontrasten i, at ham specialstyrke-soldat-nørden på Discovery Channel render rundt og udfordrer sig selv i alt fra Sibirien og Zambia, til Mexico og Amazonregnskoven, for at vise os blege og absolut stillesiddende tv-kiggere, hvordan man fanger søpindsvin og bygger tømmerflåder og den slags (til gengæld er jeg igang med at præstere verdens længste sætning), og kort sagt lever livet på kanten (ok, manden har et tv-hold i ryggen og får kassen for det, I know) - og imens sidder jeg bare og putter rød neglelak på tæerne og og spiser den sidste julekonfekt og lever ikke ligefrem på nogen kant, andet end sofaens.

Begrænsningens kunst my ass
Og for et øjeblik siden kunne jeg endelig fløjte kuffert-kampen af, efter at ha' brugt flere timer på nøje at udvælge det tøj, jeg skal ha' med til Istanbul imorgen, og stemme det tøj hjem, som jeg alligevel ikke kan ha' i kufferten. Vil helst ikke indrømme, at jeg gerne ville ha' haft hele min garderobe med. Og kan godt få det en lille smule kvalmt over at jeg har det sådan. For det er det vildeste luksusproblem.

Sæsonbestemt luftvejs-standard
Men lidt hårdt var det altså idag, da jeg var til kettle bell-træning, og lavede en milliard armbøjninger og pustede temmelig meget. - Men det er bare fordi marcipan og rødkål blokerer for vores luftveje i december. Også dine. Det er helt normalt.

Flot, Lotte.
(jeg har lært, at når man skriver til web, skal man lave korte afsnit. Ingen lange, snørklede sætninger, og ingen lange, komplicerede ord. Jeg øver lidt, men det lykkes sgu ikke. Så - nu blev følgende afsnit endnu længere...)
Sluttede kettle-bell-timen af med at falde pladask over en anden piges ben, og landede på mine knæ, der nu gør så ondt, at jeg ikke kan bøje mig ned, og ser dum ud, når jeg skal op på cyklen. Og det skal jeg tit. Marcipanen ku' godt udelukkende ha' sat sig som små stødpuder i knæene, tak.

1 kommentar :

  1. Hvad er det for nogle implantater, du snakker om? BTW jeg har STADIG marcipan-rester tilbage fra jul ;)

    SvarSlet