10/04/2012

Franskbrøds-fødder

Smukt ser det ud. Et lillebitte stykke forførende og flatterende stykke kunst på fødderne. 
Men også ærefrygtindgydende og farligt, for man risikerer det stik modsatte af lækkerhed, hvis fødderne vinker med det hvide flag og beder om afmontering alt for tidligt, lørdag nat. 
Men det ser brandgodt ud (især når sålen er rød, og de rimer på Louboutin..ååh suk)...Hvorfor jeg så finder disse par rædselsvækkende plader (se nedenfor, hvis du tør..), som ikke gør noget godt for NOGEN og da slet ikke for stakkels mænd, som troede, at de nu skulle til bal med kæresten, og så vælger hun at integrere et par gigantiske, deforme, mønstrede franskbrød på fødderne har jeg kun ét bud på..                                             
..Det kan kun være fordi nogen ovre i en anden lejr synes det er sjovt at provokere og rykke ved de normale idealer og de ting, vi normalt betragter som skønne.

Men men, nu er ovenstående fortolkning af en sko li'ssom skudt helt ved siden af, og jeg må på nationens vegne konstatere, at SÅ grim en sko skærer i alverdens øjne og ikke bidrager med noget som helst positivt til verden (ok  - udover at agere muse til dette indlæg. Nok det største kompliment, denne sko nogensinde opnår). Yt. It-sko eller ej.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar