08/08/2011

Hverdagens små dræbere: Hvide sokker med slatne mænd i

Det er muligt, man endnu ikke har nået afgrundens rand (den rand, hvorfra forliste parforhold er meget svære at hive op) og blevet indehaver af et 3D-tv, men watch out - der er masser af andre fælder som mange ægteskaber/parforhold ryger i, med en næsten sikker død til følge.
Eller, det er ikke sikkert det dør helt (altså ægteskabet); måske lider det i stedet en langsom død over mange år eller også går det i koma og bliver aldrig helt sig selv igen, som det var dengang det hele startede nede på dén der bar på MaLLorca, og tiltrækningen til hinanden var ligeså stærk som den fire-dobbelte moHito han blev ved med at hælde på jer.

Sokkernes herre
Men som I sidder der, i hver Jeres bombastiske piedestal-agtige højborg af en lænestol, med 3D briller på og kigger stenet ind i tv'et (én af hverdagens andre dræbere), så går det op for dig, at ægteskabet er direkte på vej mod Den Langsomme Død.
Gnisten er på vej ud over afgrunden. Det er der, foruden 3D-tv'et, en helt nøjagtig grund til.
For hvem kan det undre, når dét, dit blik møder, når du vover se væk fra tv'et, og skjult lurer over på din kæreste som sidder i den anden lænestol, er en halvvissen udgave af  Don Juan?

Idag har Don ikke længere roser i munden, strøget skjorte og nypudsede sko til ære for dig.

Næ, han har måske snarere wienerbrød mellem tænderne, FC Midtjylland t-shirt og H2O-klipklappere på.
Og VÆRST af alt: Måske har han endda nedgraderet Don yderligere og gemt sine stakkels fødder væk i et par hvide tennissokker. Puha.

This is no go.

"Så sagde vi, at du var moren og jeg var faren, og så var ok at la' stå til"
.. Er det ikke som om han nærmest leger med skæbnen, når han med sine hvide sokker i klipklapperne står dér på kanten af parforholdet og ser, hvor langt han kan gå (læs: nedgradere) før lortet tipper, falder ud over kanten og bang!: Et styk smuldret og næsten u-genopretteligt parforhold ligger tabt på jorden, i flere fortvivlede småstykker, fordi han lod stå til og ikke gad gøre sig lækker overfor dig mere.

Meningen her er ikke at kritisere hverken Mega møbler for deres læder-højborge, H2O, FcM eller wienerbrød (jeg er en sucker for wienerbrød, indrømmet), men at udbrede budskabet om, at hvide tennissokker eller bare tennissokker i al almindelighed (men mest de hvide), er en drææææber for parforholdet, når de til frit skue proppes ned i et par sandaler eller klipklappere.
Det er en dræber for andres øjne i det hele taget, uanset om man er de hvide sokkers ejermands kæreste, kone, mor, datter eller bare medpassager i bussen. Den går ikke, mænd. Forstå det nu. Vi har jo sagt det her i århundreder..
(men husk, der skal to til et velfungerende parforhold/ægteskab. Damer kan heller ikke sige sig fri fra at være lidt afskyelige en gang i mellem. Bare rolig mænd)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar