25/07/2011

København: 2. date (byebye Bonbon!)

Godt. Har nu boet nogle uger i København og jeg er stadig tiltrukket af byen.
I får derfor indsigt i min 2. date med byen jeg har været lun på i mange år. Det er først nu jeg har fundet modet frem til at gøre så store tilnærmelser til Kbh, at jeg faktisk er flyttet herover, med alt hvad det indebærer af klippekort, s-toge og 'DøgnNetto' (døgnåbent? Ha, as if).

Min første date med København var holdt på et anstændigt, stille og roligt og uskyldigt plan, som første dates ofte er: Jeg var i Bonbon Land (lad nu vær') og jeg lærte metroen at kende. Godt så. Ikke de store tilnærmelser dér.

Fra flade sko og dagslys til charmeoffensiv all night long
Det er først på min anden date, at jeg har fået mulighed for at charme mig ind på byen og være sent ude.. Jeg er gået et skridt længere og er blevet præsenteret for steder lidt over Bonbon-niveau: Bl.a. Kø'byen (sorry, er fynsk i tide og utide), Out of Juice, Klaptræet og senest Wall Street.
Sidstnævnte bæverding holdt på mig til kl. 6 tirsdag morgen og jeg cyklede rundtosset hjem og syntes det var alt for lyst til at vise sig frem.
-Ok, en bæverding har Wall Street måske ikke helt gjort sig fortjent til at kunne kalde sig endnu, men synes ikke bloggen skal kunne sige sig fri fra at ha' dette herlige ord i sin samling.

Kbh - The Dark Side (efter kl. 24.00)
- Kødbyen er jeg allerede tilhænger af, og nåede vist også ind på samtlige barer der, inden det blev lyst. Sku' jo lige se det hele nu jeg var der, ikk'.
- Out of Juice var en gentleman og lod mig slippe med 1 kr. for to drinks (tror Kbh må være lun på mig.. = mission almost completed!)
- Klaptræet holdt swingaften og glade dage. Dét er noget man kan forstå.
- Wall Street gav ret billige øl og shots med skyllemiddel-farve og navne som 'Ømme kugler'. Ok, helt over Bonbon-niveau er vi måske ikke, så..

Det er ikke første gang, jeg er rundtosset i Kbh (man kan i øvrigt også let blive rundtosset af at finde rundt her. Fx når der er hele FIRE søer og de alle lissom ligner hinanden..?!), men det er første gang jeg har kunnet cykle hjem i min egen seng bagefter.

2. date var en succes, ligesom den første. Jeg bli'r herovre. Tror ikke København har noget imod det.

2 kommentarer :

  1. Hvis du mangler ideer til hvor du skal tage på date henne, så vil jeg helt klart foreslå: www.datingspot.dk

    SvarSlet
  2. Har du nogle gode ideer til date?
    Så del den med andre.
    www.datingspot.dk

    SvarSlet