15/07/2011

Hverdagens små dræbere: 3D.

Der ER en risiko for, at visse dele af et parforhold uddør (eller i hvert fald smuldrer en smule) efterhånden som tiden går, da de tilsyneladende let lader sig erstatte af andre ting.
Langsomt, men sikkert, indtager børn, kødsovs, pyntepuder, pasningsordninger, midtvejskriser og Go' Morgen og Go'Aften Danmark parforholdets lidenskab og passion, lader sex være sex og efterlader i stedet de udkørte voksne i hver sin ende af deres megastore 'du kommer aldrig op af mig igen'-sofa, med kun tv og slikskålen som fokus
(obs: empirien i det her indlæg er baseret på noget så videnskabeligt og objektivt som indtryk og observeringer..).
..

Her følger første del i serien om Hverdagens små dræbere - fænomener eller dimser i din dagligdag, som ved for hyppig brug risikerer at æde dit (i dette tilfælde) parforhold op indefra.

Da jeg stod i Elgiganten forleden og så et 3D-tv, som kræver, at man tager grimme og temmelig usmagelige 3D-briller på, var det præcis det kønsløse og passionsforladte ægteskab, beskrevet ovenstående, som jeg forestillede mig, måtte ligge til grund for anskaffelsen af et sådan 3D-monster (sorry - her bli'r altså ikke lige lagt fingre imellem i dag).

De kolde facts (ifølge mig selv, i hvert fald)
'Uden 3D briller er det en udfordring af de større, at få det optimale ud af sit 3D-tv.
Med 3D-briller på, ligner man lidt en idiot. Det er vi jo enige om (jo vi er så!).
Og tv ses oftest i sofaen.
MEN sofaen er samtidig - og har altid været - et godt sted at kaste sig over sin partner (på den lidenskabs-agtige måde vel at mærke) og derved opretholde den famøse 'gnist' i forholdet.
Men.. hvis dét man får øje på, når man fra sofaens ene ende spejder ned mod den anden, er en idiot iført 3D-briller, hvis mest lidenskabelige forhold er til hende den blonde og smarte vejrvært fra Go'Morgen Danmark, så er løbet kørt. - Måske ikke af sporet, men det er i hvert fald svært at indhente..'.
..Tænkte jeg, da jeg så 3D-tv'et og brillerne, i Elgiganten.

Worst case scenario (men det er sikkert bare fordi det regner i dag, at dette er bloggens hidtil mest gnavne konklusíon)
Min meget kyniske og hurtige konklusion blev, at vælger man at købe et 3D-tv, så har man lidt givet op. Hvis man før håbede, at ens partner ville kaste sig spontant over én i sofaen og bringe lidt action ind i forholdet, ja så har man nu tydeligvis ingen forventninger om det, da man jo godt selv ved, at andre ikke kan tænde på én, når man har 3D-briller på (nu ved du det i hvert fald).
- Og køber man faktisk et 3D-tv, ja så ER det nok også med en vis forventning om, at der jo så skal ses en del tv, og så ved vi godt, hvad der smuldrer, inden du overhovedet når at sige 'bukserne ned eller sluk for tv'et'.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar