08/11/2013

Summerlovin' 2013

Godt inde i efteråret må det være på tide at lade sommeren 2013 passere revy.
Jeg trænger til at genopleve de varme, dejlige dage med afslapning, ferie, solcreme, svedige armhuler og "hvor har vi det bare lykkeligt"-stemning (det har vi heldigvis stadig).

Hvor lyder det lallegladt. Men min sommer har været én af de gode, selvom jeg ikke har holdt meget mere end 10 dages ferie, så ordet "afslapning" tog jeg mest med, fordi det lød lækkert.

Jeg vil for en gangs skyld ikke tale sååå meget. Du får loads of pics i stedet.
Here we go:


Brandvarm asfalt, bare tæer og sommerkjole. Ingen hindring for lige at få handy-Christian til at lære mig, hvordan jeg lapper cykel. Alt blev pædagogisk gennemgået med tålmodighed, men jeg syntes, det var sjovere at tage billeder af processen. Nu triller jernhesten igen rundt på de københavnske broer. Tak Christian!
Her ses den føromtalte handymand med fuld fart på Lady Jane - den blå cykel på billedet. Her hjuler vi rundt  på eventyr ovre på Refshaleøen, fordi vi lige skulle se, hvad der foregik.  Udsigt fra Islands Brygge på en meget varm dag. Sygt nice nok vand dér.


Her får Christian altså lige fornøjelsen af at blive eksponeret lidt close up.. 
Vi er iført bare tæer i københavnsk vand inkl. hipster-raybans og tilfreds humør på en 10'er.Fra københavns havn til tagterrasse i Lissabon. Begge dele er fedt, men det her er RET fedt, fordi vi mæsker os i fri Martini-bar til roof top-mingling på en lun, lun aften i Portugals vidunderlige hovedstad. Når vi altså ikke lige blev klogere på reklame og kreativitet på Lisbon University of CreativityHer et close up af en af de gode venner jeg fik, da jeg kastede mig ud i min one woman-charterferie i Costa da Caparica ved Portugals kyst. Jeg er en sucker for bombastiske isdesserter, og denne her made my day.Mig og Sofie er glade. For vi har fået en ny hobby. Det er på travbanen det sker, har vi fundet ud af. 
Her kan du få adrenalinen op, mens du drikke fadøl, spiser pomfritter og hepper på Golden Rainbow (det hedder de), som du håber vinder løbet, fordi du har spillet 10 kroner på ham, og fordi man bare bliver totalt bidt af galopløb. Her kan man gamble uden rigtig at gamble alligevel. Det er jo småpenge. Og det er fedt.
Galophesten var lidt træt, for den var blevet heppet meget på, den dag.
Min designerkæreste var pludselig inde i et boligblad. Boligbladet synes Christian Troels er én, man skal holde øje med. Det kunne jeg godt have fortalt dem. Heldigvis fik jeg ham først, for jeg holdt ekstra godt øje. Her ser du bl.a. hans lampe for Le Klint. Lampen hedder Mutatio


Udsigten fra Vesterbrogade 10, 4. sal, hvor københavnerafdelingen af Nørgård Mikkelsen (min arbejdsplads) nu ligger. 
Udsigten er ligeså fin som den meget smarte Nespresso-maskine, vi har ude i køkkenet på Nørgård Mikkelsen. Sådan én, har jeg ikke selv, men jeg er imponeret, for den er nemlig et show i sig selv, og så laver den skum til kaffen, hvis man vil har dét. Og jeg er en sucker for skum. Bonusinfo. 

2 kommentarer :

 1. .. Den der is der.. Jeg tror ikke, jeg bliver rigtig glad, før jeg får en akkurat magen til!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne

  Ja den var virkelig også god. På trods af, jeg sad all by myself omgivet af børn og familier, som med ærefrygt i øjnene kiggede langt efter mig og min isdessert.. Den slags skal man unde sig selv ind i mellem :) Altså isdesserter.

  - Lotte

  SvarSlet