04/03/2011

Hvis dette indlæg var en ting, var det en smagløs pink pyntepude med blomsterduft.. (aargh)

Det er fedt med en blog, for her kan man poste de ting, man gerne vil ha' ud i verden, men som man godt er klar over, folk vitterligt ikke gider læse om i ens statusopdatering på Facebook.

Men her, lige netop herinde er du ikke underlagt afhængighedens magt (jo du er, sig det nu!), som vi derimod godt ved, at du er på Facebook og derfor kan du bare stikke af, når du ikke længere gider høre om mine pladderromantiske eskapader. ...Vil dog lige sige, at dette er den 1. af slagsen so far, og at der ikke står nogen i kø, p.t.

Ok: Formålet med dagens indlæg var egentlig at sige:
'Se, sådan en kæreste har jeg (se nedenfor). Og de stod endda udenfor hoveddøren da jeg kom hjem'.

(så så. Det er bare et øjebliks vanvid, som gør at jeg udgiver det hér)

De er så flotte, at jeg fik lyst til at vise verden dem, men man smækker lissom ikke op på facebook at 'har fået blomster af min kæreste', (gaaab!) så derfor bliver det bloggen, som må ligge under for den meget pigede side af mig, på bekostning af den cool-ness jeg meget hellere ville iklæde mig, men som jeg desværre ser smuldre væk i samme øjeblik som jeg skriver disse linjer.


.. I luuuve you, Thomas.
Slut med cool-ness (i hvert fald i to minutter) og goddag til PLADDERROMANTIK, som jeg ikke engang kan tillade mig at gemme bag et par forsvarende gåseøjne, da jeg nok bare er sådan hér engang i mellem (take it or leave it).

2 kommentarer :

  1. Årh, alle piger har sådan et sted indeni, selv om de ser cool ud udenpå.
    De er smukke, blomsterne...

    SvarSlet
  2. Ja det måtte jeg jo sande.
    -Fedt i øvrigt, at du ikke længere hedder 'Anonym' herinde :) ..det er de færreste som kan slippe for dét alibi herinde, desværre.

    SvarSlet