07/05/2013

Folk, der smasker.

Er nær sindssygens rand. Har nu i en uge siddet overfor folk i toget, der smasker.
SMASKER! Når de spiser!

Hvorfor skal det gå ud over mig?

Det er jo simpelthen den mest irriterende lyd. Vi taler om VOKSNE mennesker, der ikke har lært den basic ting at lukke munden, når de spiser. Den slags voksne er der åbenbart rigtig mange af.
Men hvorfor kan de ikke selv høre det? Og hvorfor har de ikke forlængst lært dén disciplin??

Den værste smasker var blokfløjtelærer Melanie fra i går (når hun ikke smaskede, talte hun MEGET højt i telefon), som havde medbragt en praktisk madpakke i toget - naturligvis med 50 % gulerødder og 50 % grovklapper/rugklapper/rygklapper/hvad den slags fornuftighedsbrød nu hedder. Man er vel lærer.

Men er du klar over, hvor meget gulerødder larmer, når man spiser dem? Det er du nok.
Og Melanie smaskede og knasede og gumlede og tyggede - på den ENE gulerod efter den anden - så det kunne høres helt ud på togskinnerne.

...LOTTE VAR NÆRMEST ARRIG.

3 kommentarer :

 1. Der er 1 ting der kan sidestilles med smaskende mennesker, og er lige så øretæveindbydende, måske mere irriterende. SLIKPOSER DER MEDBRINGES I BIO.

  SvarSlet
 2. Tak for din kommentar!
  Ja du har helt ret. Det er også HAMMERirrirterende. Men den uge, hvor jeg af sære årsager HVER dag kom til at sidde overfor voksne i toget, der smaskede, havde jeg nu svært ved at forestille mig en mere irriterende lyd..!

  Det har jeg egentlig stadig.

  Andres kropslyde er bare ikke så sexede..

  SvarSlet
 3. vi har smasket i generationer i tusindvis af år.. det kun for ganske nyligt vi snakker et par små 100år vi begyndt at være så fimset og smålige... med så mange små ligegyldige ting.. folk smasker og hvad så! det ligger i vores natur...
  hvis du frarøver mennsket alt luksus... vil vi på ganske kort tid være vilddyr.. så stop med alt det fimseri...
  desuden er der mange familier som smasker fordi maden smager godt..
  hvis du ser logisk på det.. giver det så mening at man dårligt må åben munden når man spiser? og hvorfor er vi mennsker så det eneste levende væsen i verden som gør det? fordi vi smålige! :)

  SvarSlet