20.04.2013

Tekst og grafik med stop-op effekt

Fra tid til anden sker det, at andres tekst fanger min opmærksomhed (ok ok - det sker hver dag. Jeg tager bare ikke billeder af det hele).
Og som den novice jeg stadig er udi tekstforfatning, er det om at indsamle og gemme og inspirere og lære.

Her er en stribe gode bud på hverdags-guld, der har fanget mit øje og fået mig til at hive telefonen frem og forevige ordene midt på en travl hverdag (beklager billedkvalitet!).


Den er simpel, men sød, og jeg kan ikke lade være at smile. 7Eleven gør det som regel godt. De løfter mit øjenbryn - og de holder stilen.



"Vi anbefaler, at du bruger mindre tid på at handle. Så kan du nemlig nå at skifte fra din hvide arbejdsskjorte til noget mere afslappet, når du kommer hjem.
Og det er praktisk, når man elsker spaghetti med kødsovs men ikke helt kan styre det"

Fantastisk tekst, der fik mig til at standse op og stirre og læse så længe, at jeg lignede en idiot til sidst.
FanTAStisk at så meget ret bla-bla-agtig tekst er sluppet igennem nåleøjet og nu får lov at pryde gaden. Fantastisk at Netto opfordrer til, at vi IKKE bruger så meget tid i deres butik (ta' dén, Fakta).




Ikke så meget pjat. Det skal være let at se, hvad der er i posen, ikk'. Og så er farverne faktisk flotte - SELVOM sennepsgul indgår.  Endelig en chipspose, man gerne vil have liggende fremme.



Det her billede skyldes egentlig ikke, at jeg var excentrisk over teksten. Jeg er mere overrasket over, at et godt gammeldags rim pludselig ses i bank-jargon. Dette rim gør ingen fortræd, men der ER lidt håndværker-humor over det, synes du ikke?



En king size omgang Mims Mams Mums. Funny på den "tørre, puffede ris møder noget, der skal forestille at være chokolade"-måden. Hæslig copywrtiting og lige så hæsligt lay out. Men ok - så matcher det jo det sikkert lige så hæslige produkt. ...Som altså også lige skulle med på listen hér.


Her er ikke så meget tekst, men de fine, glade æggebakker skulle med alligevel. Det er da dejligt, at nogen har tænkt, at den genbrugsbrun-grå æggebakkefarve ikke nødvendigvis er den pæneste. Genbrug ER godt, men disse farver gør mig gladere og gi'r mig lyst til æg (bemærk dog den sorte æggebakke-variant bagerst. Dén forstår jeg ikke helt..)


Her er det atter Netto, der har leget med ordene (jaja, billedkvaliteten er langtfra i top; sorry).
"Du kan altid få job i Netto, hvis du kan levere varen".
Ha, det er da meget fint. Det er jo rigtigt.


Det her har nogen ikke engang gjort med vilje. Jeg fangede det bare på en shawarmabar.
Mekanisk eller mexikansk? Det ER vel en form for mekanisk, når man køber fast food, og hvis det samtidig er mexikansk, ja så KAN man da ligeså godt slå to fluer med ét smæk (ord).