23.03.2011

Autodidakt diktatorisk didaktisme

Ugen har budt på dybt interessante facts, og jeg bringer dem herinde for at kunne sige, at jeg i det mindste HAR skrevet noget 'på det sidste', hvis du skulle finde på at spørge.

Man kan jo ikke bryste sig af blogger-titlen, hvis man arrogant, koldt og kynisk bare lader domænenavnet (eller hvad det hedder) svinde ind til et stille og slapt 'Iwashere.blogspot.com og lader det kede sig uden oplæg og opmærksomhed.
And so it goes:

Har spist årets første is, væltet på cykel, planlagt min fremtid (jaja det lyder flot, men der er jo ikke noget som helst der er planlagt før jeg står midt i det) væltet på bowlingbanen - meeen trods alt undladt at ryde med bowlingkuglen - konstateret at DK er i krig, at jeg faktisk er bange for at dén krig udvikler sig og ikke stopper inden for nærmeste fremtid, at vi er vidne til mange historiske ting for tiden, men at vi godt kunne ha' været dem foruden, at det er synd for japanerne, at det stadig er synd for de sultne i Afrika, at jeg drømmer underlige drømme om natten, fx at jeg var udstyret med verdens mindste tissemand som bare var til irriation i mine bukser, at CBB mobil er billigere end mit go'e gamle Telmore-abbonnement, at jeg er hammerforelsket i min kæreste, og derfor ualmindeligt ikke mig selv, p.t., at vi alle sammen bliver vildt kuldrede af at termometeret sniger sig op på 10(!!) grader, og at jeg er ubesejret verdensmester i overspringshandlinger, SAMT at 'autodidakt' er et skægt ord, som jeg gerne ville kunne sige at jeg er, inden for et eller andet område, engang.. Måske autodidakt livsnyder. 

04.03.2011

Hvis dette indlæg var en ting, var det en smagløs pink pyntepude med blomsterduft.. (aargh)

Det er fedt med en blog, for her kan man poste de ting, man gerne vil ha' ud i verden, men som man godt er klar over, folk vitterligt ikke gider læse om i ens statusopdatering på Facebook.

Men her, lige netop herinde er du ikke underlagt afhængighedens magt (jo du er, sig det nu!), som vi derimod godt ved, at du er på Facebook og derfor kan du bare stikke af, når du ikke længere gider høre om mine pladderromantiske eskapader. ...Vil dog lige sige, at dette er den 1. af slagsen so far, og at der ikke står nogen i kø, p.t.

Ok: Formålet med dagens indlæg var egentlig at sige:
'Se, sådan en kæreste har jeg (se nedenfor). Og de stod endda udenfor hoveddøren da jeg kom hjem'.

(så så. Det er bare et øjebliks vanvid, som gør at jeg udgiver det hér)

De er så flotte, at jeg fik lyst til at vise verden dem, men man smækker lissom ikke op på facebook at 'har fået blomster af min kæreste', (gaaab!) så derfor bliver det bloggen, som må ligge under for den meget pigede side af mig, på bekostning af den cool-ness jeg meget hellere ville iklæde mig, men som jeg desværre ser smuldre væk i samme øjeblik som jeg skriver disse linjer.


.. I luuuve you, Thomas.
Slut med cool-ness (i hvert fald i to minutter) og goddag til PLADDERROMANTIK, som jeg ikke engang kan tillade mig at gemme bag et par forsvarende gåseøjne, da jeg nok bare er sådan hér engang i mellem (take it or leave it).

01.03.2011

Hornbech & Anarkismen

I dagens udgave af Politiken står der en mindre artikel om Birthe Rønn Hornbech og hendes tilsyneladende måde at håndtere lovgivningen på. Meget betryggende, når hun siger:
'jeg gav ordre til, hvad jeg synes, er rigtigt' og 'jeg har truffet min beslutning på det, jeg mener, et forsvarligt beslutningsgrundlag'
...
http://politiken.dk/politik/ECE1209278/roenn-jeg-gav-ordre-til-hvad-jeg-synes-er-rigtigt/

Flot Birthe (på sådan et grundlag kan vi da alle sammen blive politikere?!) sådan at ta' loven i egen hånd. Det er du ikke den første, der har gjort, men hop nu bare af pinden, ikk'. De plejer at være konsevensen og vi gider ikke sige det mer'.