20.12.2010

Medistermordet..

..kunne det ligeså godt ha' heddet, men i stedet har FitnessWorld valgt at kalde et spinninghold d. 30. dec. for 'Konfektdræberen'..

Haha, synes simpelthen det lyder så sjovt (altså ordet. Ikke spinningtimen - den er sikket nådesløs)!

Ser for mig, hvordan 50 kampsvedende kvinder i ualmindeligt stramt tøj og en vred rødbede-kulør i ansigtet, kæmper sig vej op af bjergetapen bestående af brændte mandler, brunkager, nougat-ting og stakkels fyldte chokolader som må lade livet, fordi nogen død og pine ikke vil ha' dem siddende på sidebenene.

Personligt er jeg absolut tilhænger af, at man spiser og nyder livet, uden at tænke på vægtmæssige konsekvenser, mellem jul og nytår - hvem kan alligevel nå at ta' betydeligt på i vægt, på én sølle uge?
- Men men, vil man se tight og sund ud i sin überstramme nytårskjole, i stedet for at ligne de fedladne og blege marcipangrise man har fyldt sig med den sidste tid, er det måske en meget god idé at finde selvdisciplinen og sin indre konfektdræber frem..?

12.12.2010

Uden at være for jubelidiot-agtig, men her er lidt at varme sig på

På trods af en hulens masse eksamener, mørke, kulde og bleghed(men hey, det er alle de andre osse - bare rolig!)og elektrisk hår og snotnæse, så er december god nok fordi (- prøver lissom med lidt påtaget optimisme her, ikk')..

..Man bli'r inviteret til fester, hvor det bare handler om rødkål, flæskesteg og snaps. Det har jeg ingen indvendinger imod, for det er jo altid SÅ sjovt, år efter år :)

...Det er så mørkt og koldt, at når man endelig får sparket sig selv ned og træne, er det som om, det er en endnu større bedrift end på andre årstider, og man kan leve højt på det og være stolt over det i laang tid.

...Misteltene. = mere kærlighed ud i landet. Så kan man bare kysse på den, man har lyst til at kysse på. Det siger misteltenen jo at man skal, såå..

...der er kun én okay ting ved eksamens-helvedet i dec./jan. og det er, at så længe jeg er lænket til 117. deadlines, så bruger jeg langt færre penge end ellers(men pludselig skal der købes julegaver, og så kan det jo være det samme..)

...at naturen ER ret pæn sommetider om vinteren, når den ta'r sig sammen. Fx på vej på uni, kl. 8 om morgenen, himlen er pink-orange, luften er klar, og sneen ligger uberørt ud over markerne. Dét er så pænt, at jeg er ved at køre ind i alle de andre blege cyklister, fordi jeg skal kigge på det..
- tror ikke, at det sygehus de engang får opført dér, vil være ligeså pænt.

Så. Jeg KAN ikke komme i tanke om mere godt nu.
- Ja ja, det er da hyggeligt med stearinlys og hygge, men SÅ hyggeligt er det bare heller ikke, når man tænker på, hvordan det ville ha' været endnu hyggeligere, at sidde rundt om et bål og drikke rødvin i klip-klappere til den lyse morgen, få tusind myggestik og være ligeglad, fordi det bare er sommer og alt er lyst og folk er pæne og glade om sommeren(for hallå, det er vi jo bare).